JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 24.11.2023

Antti Kleemola julkaisee tauon jälkeen uutta musiikkia

Kansikuva - Antti Kleemola - Sillon kun me rakastettiin

Comeback-single on koskettava Sillon kun me rakastettiin

Pitkän linjan laulaja-lauluntekijä Antti Kleemola tekee tänään, perjantaina 24.11. tyylikkään comebackin singlellään Sillon kun me rakastettiin. Suuria melodioita ja koskettavaa lyriikkaa sisältävä Sillon kun me rakastettiin on hänen ensimmäinen uusi julkaisunsa kolmeen vuoteen. Kappaleen takaa löytyy Kleemolan itsensä lisäksi Aleksanteri Hakaniemi sekä tuottaja Jukka Jahnukainen.

”Tätä kappaletta tehdessä istuin rivarinpäädyssäni pianon ääreen, laitoin jalkaani villasukat ja eteeni Aleksanteri Hakaniemen lähettämän pysäyttävän laulutekstin. Annoin sanojen muuttua säveliksi. Kappale kertoo siitä, kun ensirakkauden yhdessä kokeneet kaksi ihmistä kohtaavat vuosien päästä uudelleen”, kertoo Antti Kleemola.

Julkaisujen välillä Kleemolan lippua on pitänyt korkealla muun muassa Elastinen, jonka SuomiLOVE -ohjelmassa esittämä versio Sun puolella -klassikosta ylsi miljoonastriimeihin. Myös tulevaisuus on tuomassa Kleemolan eteen jotain täysin uutta ja ihanaa.

”Mun laulut on kuin pieniä musikaalikohtauksia meidän suomalaisten elämästä tänä päivänä. Sooloalbumieni lauluista onkin nyt työn alla täyspitkä musikaali, mistä olen lievästi sanottuna innoissani!”, hehkuttaa Kleemola.

Kuuntele Sillon kun me rakastettiin tästä.

Seuraa Antti Kleemolaa: Instagram / Facebook / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
info@anttikleemola.com