JulkaisutKaiku Recordings 12.11.2021

Jukka Poika esittää koskettavan version Chisun hitistä Sama nainen

Vain elämää -ohjelman 12. kauden kahdeksannessa jaksossa vietettiin Chisun päivää

Vain elämää -kauden jaksossa 8 Jukka Poika esittää kenties kauden herkimmän tulkintansa Chisun vuoden 2009 platinahitistä Sama nainen. Sama poika -kappaleella hän vaihtaa reggaerytmit majesteettiseen pop-sovitukseen, joka kirvoittanee yhden jos toisenkin liikutuksen kyynelen kotikatsomoissa ympäri Suomen.

Sama nainen on Chisun biisien joukossa yksi hienoimmista. Sama poika muuttaa taidolla veistetyt raamit uuden tarinan aihioksi. Mies, joka ei oikein voi itselleen mitään, ja tekee elämässään aina samoja valintoja samoin seurauksin, on tarinan sama poika”, kertoo Jukka Poika.

Kuuntele Sama nainen (Vain elämää kausi 12) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Jukka Poikaa: Kotisivut / Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454‬

Keikkamyynti:
Teija Stormi-Rousu / Jukka Poika Musiikki Oy
teija@jukkapoika.com
+358 40 590 9690