JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 14.10.2021

Kiki julkaisee debyyttisinglensä 666

Kansikuva - Kiki - 666

Trap-vaikutteinen popkappale kertoo palavasta rakkaudesta

Kaiku Recordings -artisti Kiki julkaisee perjantaina 15.10. debyyttisinglensä 666. Trap-estetiikalla leikittelevä kappale yhdistää hiphop-vaikutteet saumattomasti ajankohtaiseen poppiin. ”Tykkään sekoitella asioita, tehdä uutta ja ylittää rajoja”, kuvailee Kiki. Esikuvikseen hän mainitsee niin Rihannan ja Doja Catin, kuin Jenni Vartiaisen ja Chisunkin. ”Musiikkini heijastelee vahvana naisena olemista. On vahvuutta olla myös herkkä.”

666-kappale kertoo intohimoisesta rakkaudesta, josta ei tiedä, onko se kirous vai siunaus. ”Oon vahva tyttö, enkä pyytele anteeksi. Sitten tän yhden edessä onkin heikko.” Kappale julkaistaan näyttävän musiikkivideon kera, jonka on ohjannut NICKLAS. Singlen ovat tuottaneet Leo Jupiter & OTAVA.

Kuuntele 666 tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: NICKLAS)
Seuraa Kikiä: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454‬