Julkaisut 14.09.2020

LEWIZKI julkaisee ensimmäisen singlensä uudistuneella LEFT -levymerkillä

POV -kappaleen on tuottanut MD$:n Fountain -tuottajakollektiiviin kuuluva Lameboy

Rap-artisti LEWIZKI julkaisee uuden singlensä POV tänään perjantaina 11.09. Kappaleesta julkaistaan myös näyttävä musiikkivideo, jonka on ohjannut Rasmus Purola, jonka kädenjälkeä on esimerkiksi Iben iClout -musiikkivideo. POV:n tuottanut Lameboy kuuluu MD$:n Fountain -tuottajakollektiiviin ja hänen katalogistaan löytyy tuotantoja mm. Cavallini & Shrty:lle ja TheoFuegolle.

POV on mun näkemys kaikesta siitä, mitä mulle on tapahtunut pitkällä matkallani artistina. Tielle on mahtunut alamäkiä ja niin kauan kuin olen tehnyt musiikkia tosissani, olen joutunut taistelemaan itseni kanssa psyykkisesti. POV:lla avaan näitä tunteita”, kertoo LEWIZKI.

LEWIZKI on 20-vuotias uuden aallon rap-artisti, joka kuvailee tyyliään kylmäksi ja persoonalliseksi hiphop/r’n’b -saundiksi ripauksella ambientia. Nuori lupaus on Kaiku Entertainmentin uudistuneen LEFT -levymerkin ensimmäinen signaus. LEFT:in uutena vetäjänä aloitti tällä viikolla tuottaja Anssi Karjala aka 4eva, joka on toiminut muun muassa vastaavana tuottajana MELO:n ja Turistin albumeilla.

Kuuntele POV tästä.
Katso musiikkivideo tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedotpromokuvat
Seuraa LEWIZKI:ä: Instagram