JulkaisutKaiku Recordings 20.11.2020

LEWIZKI julkaisee debyytti-EP:nsä OMG

LEFT -levymerkille signatun rap-artistin kokonaisuudella vierailevat william ja SHRTY

Rap-artisti LEWIZKI julkaisee ensimmäisen EP:nsä OMG tänään perjantaina 20.11. EP jatkaa artistin tiheää julkaisutahtia singlejen POV ja Terveellinen (feat. william) jälkeen ja sisältää edellä mainittujen lisäksi viisi täysin uutta kappaletta. Vuoden isoimmasta striimihitistä vastaavan williamin lisäksi kokonaisuudella kuullaan uusi featti mm. Gettomasan Flanellei -hitiltä tutulta SHRTY:lta. Tuotannosta vastaavat uuden aallon rap-soundin kärkinimiin kuuluvat Lameboy ja 4eva.

OMG on alitajunnan voimalla luotu tarina mun elämäni hämmentävimmästä ajasta”, summaa LEWIZKI uuden EP:nsä. ”OMG:n soundi on kylmä, mysteerinen ja täynnä tunteita.”

”>LEWIZKI on 20-vuotias uuden aallon rap-artisti, joka kuvailee tyyliään kylmäksi ja persoonalliseksi hiphop/r’n’b-soundiksi ripauksella ambientia. Nuori lupaus on Kaiku Entertainmentin uudistuneen LEFT -levymerkin ensimmäinen signaus ja hänen EP:nsä ensimmäinen levymerkillä julkaistu levykokonaisuus. LEFT:in vetäjänä toimii tuottaja Anssi Karjala aka 4eva.

Kuuntele OMG tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot / promokuvat (kuvaaja: Anssi Karjala)
Seuraa: Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi