JulkaisutKaiku Recordings 21.02.2020

Suomen Ed Sheeran vai nuori Juha Tapio? 18-vuotias laulaja-lauluntekijä Nikolas julkaisee debyyttisinglensä Hukassa komean musiikkivideon kera

Ripaus Ed Sheerania, hyppysellinen Juha Tapiota ja korillinen karismaattista lahjakkuutta. Niistä on tehty Kaiun nouseva tähti, 18-vuotias laulaja-lauluntekijä Nikolas. Hänen debyyttisinglensä Hukassa julkaistaan tänään ystävänpäivänä 14.2. tunteikkaan musiikkivideon siivittämänä. Itseään vanhaksi sieluksi ja herkäksi herrasmieheksi kuvaileva nuorukainen on luontainen esiintyjä, minkä voi helposti todistaa kuuntelemalla uuden singlen upeaa laulusuoritusta tai katsomalla musiikkivideolle miehestä tihkuvaa karismaa.

Hukassa -singlellään Nikolas muistelee hieman kapinallista, mutta lopulta kauniin viatonta ensirakkaustarinaa omasta varhaisnuoruudestaan. Laulu kertoo siitä hetkestä, kun muu maailma häviää ja tärkeää on vain saada olla hetki hukassa toisen kanssa. ”Inspiraatio lähti hetkestä, jolloin olimme erään tytön kanssa keskellä metsää katsomassa tähtiä, muiden soitellessa hädissään meidän peräämme. Näen edelleen saman maiseman aina laulaessani kappaletta”, Nikolas kertoo. Eero Oikarisen ohjaama musiikkivideo kuvittaa tarinan kouriintuntuvasti ja sillä nuorta Nikolasta esittää hänen oma veljensä. Hukassa -kappaleen on tuottanut Leo Jupiter ja sitä on ollut artistin itsensä mukana kirjoittamassa Vilma Alina.

Nikolas on jo pitkään työstänyt kulissien takana kappaleita huipputuottajien avustamana ja Hukassa on lähtölaukaus hänen tulevalle uralleen. Uutta musiikkia on luvassa vuoden mittaan ja tulevat julkaisut syventävät mega-lahjakkaan Nikolaksen artistiutta. ”Minulle on luonnollisempaa ilmaista itseäni musiikin kautta kuin puheella ja se on minulle todella suuri voimavara”, Nikolas pohtii. ”Kun sanoja ei löydy, musiikki puhuu.”

Kuuntele Hukassa tästä.
Katso Hukassa -musiikkivideo tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot / promokuva
Seuraa: Instagram / Facebook