JulkaisutKaiku Recordings 27.11.2020

Ismo Leikola julkaisee pikkujoulubiisin Taika vuodenaika

Kansainvälisestikin tunnetun stand up -koomikon uusi single summaa pikkujoulujen hengen humoristisesti

Kansainvälistä uraa tekevä stand up -koomikko Ismo Leikola laajentaa joulun alla taiteellisen toimintansa reviiriä. Perjantaina 27.11. Ismo julkaisee ”pikkujoulubiisin” Taika vuodenaika. Kun koronarajoitukset pakottavat ihmiset juhlimaan pikkujoulujaan pienissä porukoissa ja maltillisesti, tämä toivon mukaan tuo hieman helpotusta pimeyteen.

“Tässä ajassa on jotain todellista taikaa – pikkujoulu pystyy sekoittamaan aidon lämmön ja hyvän tahdon täysin luontevasti pikkutuhmuuteen ja sekoiluun. Tonttulakki päässä voi luvan kanssa bilettää ja vähän hölmöilläkin, kun glögin ja piparin tuoksu saa kaiken tuntumaan jotenkin viattomalta ja oikeastaan melkeinpä hyväntekeväisyydeltä.”

”Ei ole ainakaan itselle tullut vastaan sellaista biisiä joka kunnolla summaisi tämän hengen, joten päätin sitten tehdä ite, apuna tuottaja RAFAEL. Biisinteko oli helvetin mukavaa… anteeksi, siis tarkoitin taivaallisen ihanaa. Hyvää tätä taika vuodenaikaa kaikille.”

Stand-up koomikkona vuonna 2002 aloittanut Leikola on keikkaillut ympäri maailmaa. Vuonna 2014 hänet palkittiin Yhdysvalloissa The Funniest Person in the World -tittelillä. Viimeiset viisi vuotta Leikola on keskittynyt uraan Amerikassa ja esiintynyt siellä muun muassa Conan O’Brienin ja James Cordenin talk show -ohjelmissa.

Kuuntele Taika joulunaika tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi