JulkaisutKaiku Recordings 31.01.2020

”Mä haluun päästä muhimaan” – Antti Koivula julkaisee toisen soolosinglensä Mun himaan

My First Bandin solistina kansan tietoisuuteen noussut Antti Koivula julkaisee toisen soolosinglensä Mun himaan tänään perjantaina 31.1. ”Mun himaan on hauska ja flirtti biisi, joka kertoo siitä, kun kohtaa vuosien jälkeen ’sen yhden, joka pääsi karkuun’. Vanha suola janottaa siis”, summaa Antti kappaleen tarinan.

Hyväntuulisesti groovaava pop-kappale ammentaa vaikutteita funkista ja soulista sekä varsinkin 80-luvun soundeista. ”Prince on mulle yksi tärkeistä oppi-isistä. Tykkään tanssia todella paljon ja musiikissa mulle on tärkeintä, että se menee jalan alle”, Antti kertoo. Tekijätiimistä löytyvät tämän hetken kovimpiin pop-kirjoittajiin lukeutuvat Minna Koivisto ja Vilma Alina sekä Antin My First Band -toveri Heikki Puhakainen.

Energisenä esiintyjänä tunnettu Koivula on kypsytellyt tulevaa soolomateriaaliaan viimeisen vuoden aikana. Samalla hän on ehtinyt featata muiden artistien kappaleilla, joista viimeisimpänä mainittakoon vierailu Pyhimyksen huippumenestyneellä MIKKO -albumilla. Mun himaan on päänavaus uudelle aktiiviselle vaiheelle Antti Koivulan uralla ja hänen aurinkoisesta energiastaan päästään nauttimaan tulevaisuudessa paljon lisää.

Kuuntele Mun himaan tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot
Seuraa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi