JulkaisutRähinä Records 26.09.2019

”On tää yks Siperia” – Spekti ja Timo Pieni Huijaus syväluotaavat suomalaista mielentilaa uudella singlellään La Vida Lokakuu

Kansikuva - Spekti - La Vida Lokakuu (feat. Timo Pieni Huijaus)

Rähinä Recordsin rap-artisti Spekti julistaa lyhyen ja vähälumisen kesän virallisesti loppuneeksi uudella singlellään La Vida Lokakuu. Suomen syksyä ruoditaan kappaleella Spektille ominaisella sarkastisella tyylillä, mutta rappioromantiikan lomasta paistaa myös aito arvostus kosteaa pohjoista kohtaan. ”Kappale on oodi tälle vuodenajalle ja taustamusiikkia syksyn synkistelyyn. Itse tunnustaudun harrastusteni kautta syksyihmiseksi, ja tämä on mielestäni erittäin hienoa aikaa luonnossa liikkujalle”, kertoo Spekti.

La Vida Lokakuulla vierailee pitkän linjan Rähinä-soturi Timo Pieni Huijaus, jonka kanssa Spekti on työskennellyt myös aiemmilla albumeillaan. ”Timon tumma saundi sopii mielestäni täydellisesti kappaleeseen. Kulttisuosiota nauttiva mies on tekemässä kulissien takana uutta tulemista, jota ainakin itse innolla odotan. Pitkä ystävyytemme tekee myös musiikillisen yhteistyön miellyttäväksi ja helpoksi”, Spekti hehkuttaa.

La Vida Lokakuu (feat. Timo Pieni Huijaus) on viimeinen maistiainen lokakuussa julkaistavalta Spektin kolmannelta albumilta, joka summaa hänen viimeiset neljä vuottaan yksiin kansiin. Spektin kaksi edellistä singleä Ennen Ku Mä Delaan ja Pitkä Perjantai ovat olleet jättimenestyksiä ja striimanneet kumpikin lyhyessä ajassa kultaa.

Kuuntele La Vida Lokakuu -single tästä.

Seuraa: Facebook / Instagram / Twitter

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi