JulkaisutKaiku Recordings 16.12.2019

Tuu mun Keski-Suomeen – Lord Est ja Meiju Suvas palaavat tanssilattioille tuhmalla uutuussinglellään

Lord Est tekee odotetun paluun yökerhojen tanssilattioille uudella singlellään Keski-Suomeen (feat. Meiju Suvas). Tarttuva biisi yhdistelee Lord Estin dancehall-tyylejä ja Meiju Suvaksen iskelmätulkintaa vastustamattomaan tanssibiittiin. Sanoituksiltaan Keski-Suomeen on roisi ylityslaulu sekä kotimaamme luonnon että naisten kauneudelle. ”Suomi on tullut mulle tutuksi keikkareissuilla ja Keski-Suomi on ehdottomasti yksi mun lempipaikkoja. Oon aina ihaillut Keski-Suomen kauniita maisemia, kumpuilevaa maastoa ja järviä”, kuvailee Lord Est.

Keski-Suomeen -biisin kertosäkeen laulava Meiju Suvas on ehtinyt tänä vuonna juhlistaa 60-vuotispäiväänsä isolla juhlakonsertilla ja hänet nähdään joulukuussa MTV3:lla alkavassa suosikkiohjelmassa Olet mitä syöt. Lähimuistissa on myös Teflon Brothersin nostaminen kulttibändistä kansansuosikeiksi Seksikkäin jäbä -megahitillä. ”Innostuin Keski-Suomeen -biisistä välittömästi, joskin hieman punastellen. Jännitin aluksi omien lasteni reaktioita, mutta turhaan. Olivatkin aivan innoissaan ja ovat odottaneet malttamattomina, että milloin kappale ilmestyy”, Meiju kertoo kappaleen pikkutuhmista sanoituksista. ”Tykkään todella paljon Meijun soundista ja mielestäni meidän äänet sopii hyvin yhteen”, lisää Lord Est.

Lord Estin tuotantoa on kuultu tänäkin vuonna yökerhoissa kautta Suomen tauotta sekä livenä että DJ:iden välityksellä. Ahkera keikkailu tulee jatkumaan myös seuraavalle vuosikymmenelle ja uutta musiikkia on lupa odottaa ilmestyväksi tasaiseen tahtiin.

Kuuntele Keski-Suomeen (feat. Meiju Suvas) tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedotpromokuva
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter
Nettisivut: www.lordest.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

Keikkamyynti:
Krista Tammi / DT Events
krista.tammi@dtevents.fi
040 9665230