JulkaisutKaiku Recordings 19.12.2014

Virve Rostilta Viikossa aikuiseksi -elokuvaa varten tehty kappale

Kansikuva - Virve Rosti - Hei huominen

Virve Rosti ihastutti aikaisemmin tänä vuonna Pitkästä aikaa -sooloalbumillaan, ja esittelee kiireisen vuotensa päätteeksi uuden singlen, Hei huominen. Kappaleen on sanoittanut Johanna Vuoksenmaa, säveltänyt Tommi Kalenius ja sovittanut Matti Mikkola. Kaiku Recordings julkaisee kappaleen perjantaina 19.12.2014.

Johanna Vuoksenmaan odotettuun Viikossa aikuiseksi -elokuvaan tehty kappale heijastelee Minttu Mustakallion näyttelemän Saaran tarinaa. Aikuistumisleirille lähtevä Saara ei tiedä mitä etsii, mutta tietää, että haluaa ainakin rakastella kuumilla kallioilla.

Elokuvassa nähdään kotimaisen komedian ykkösnimien ensemble-cast – Minttu Mustakallion lisäksi elokuvassa näyttelevät Iina Kuustonen, Taneli Mäkelä, Minna Koskela, Eppu Salminen, Jarkko Niemi, Essi Hellén, Lauri Tanskanen, Anna-Leena SipiläJarkko Pajunen sekä elokuvadebyyttinsä tekevä kissa, Leoline Ragnar Rohkea IV. Viikossa aikuiseksi -komedia saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan 23. tammikuuta 2015.