JulkaisutKaiku Recordings 10.11.2023

Discokuningatar tekee paluun! Virve Rosti esitti Vain elämää -ohjelman Yllätysten päivässä Anna Puun ja Olavi Uusivirran 2020-hitin

Kansikuva - Virve Rosti - 2020 (Vain elämää kausi 14)

Oraakkelimainen kappale ennusti niin pandemian kuin lapsen sukupuolenkin

Vain elämää -ohjelman 14. kauden kaikki artistit ovat viettäneet päivänsä Satulinnan pöydän päässä ja nyt on erikoisjaksojen vuoro! Ensimmäisenä vuorossa on Yllätysten päivä, jolloin artistit saavat valita vielä yhden kappaleen toistensa tuotannosta. Virve Rostin kappale, moderni discoversio Anna Puun ja Olavi Uusivirran tuplaplatinahitistä 2020, julkaistiin tänään perjantaina 10.11. Kappale kuultiin myös viikon ennakkobiisinä.

Oraakkelimainen 2020-kappale, alkujaan nimeltään ”Kapselipoika”, ennusti niin pandemian kuin Anna Puun lapsen sukupuolenkin. Lopun ajan tunnelmissa liikkuvan kappaleen julkaisun jälkeen alkoi lähes heti maailmanlaajuinen pandemia. Seuraavana vuonna toteutui toinenkin ennustuksista, kun Anna Puu sai oman pienen ”kapselipoikansa”.

Virve Rosti löytää dystooppisesta kappaleesta paljon samaa, kuin omasta Sata salamaa -hitistään. ”Siinäkin on tullut maailmanloppu ja sitten sen rakkauden kanssa lähdetään avaruuslaivalla toiselle planeetalle”, kuvailee Rosti.

Discokuningatar Vicky saa ohjelmassa versiostaan niin paljon kehuja kollegoiltaan, että poskia alkaa kuumottaa. ”Mä en koskaan totu näihin kehuihin”, hän naurahtaa. ”Kun vielä muutaman vuoden teet tätä musahommaa, niin alat tottua”, lohduttaa Hätä-Miikka.

Kuuntele 2020 (Vain elämää kausi 14) tästä.

Seuraa Virve Rostia: Instagram / Facebook / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Arttu Tolonen / Sahara Agency
arttu.tolonen@piikkikasvi.fi
+358 44 031 4444