JulkaisutKaiku Recordings 03.11.2023

Virve Rosti kertoo uransa tarinan Vain elämää -kappaleella Me tehtiin tää

Kansikuva - Virve Rosti - Me tehtiin tää (Vain elämää kausi 14)

”Ei ois voinut olla parempi päätösbiisi tälle illalle”, toteaa Robin Packalen

Tänään, perjantaina 3.11. Vain elämää -ohjelmassa vietettiin kauden viimeistä artistipäivää, kun Robin Packalen istui Satulinnan pöydän päähän. Virve Rosti valitsi käsittelyynsä Robinin uran välitilinpäätös-kappaleen Me tehtiin tää, jonka taustalla oli Rostin ajatukset keikkailun vähentämisestä ja eläkkeelle jäämisestä. ”Ei ois voinut olla parempi päätösbiisi tälle illalle”, toteaa Robin Packalen tunnelatautuneesta esityksestä.

Virve Rostilla ja Robin Packalenilla on n. 40 vuotta ikäeroa, mutta heidän uransa ovat alkaneet hyvin samankaltaisesti jo nuorena saavutetun suosion myötä. Virve katsoo kappaleen lyriikoissa taaksepäin aina ensisinglen julkaisuvuoteen 1975 asti ja puhuu biisillä omalle uralleen kuin ystävälle. Lyriikoissa droppaillaan Virve Rostien hittikappaleiden nimiä, kuten Kun Chicago kuoli, Tuolta saapuu Charlie Brown, Sata salamaa ja Menolippu.

”Mulla meni ihan kylmät väreet, kun huomasin miten upeesti mun välitilinpäätökseni nivoutui Robinin Me tehtiin tää -kappaleeseen. Samalla siitä tuli hieno lopetus koko meidän Satulinnareissulle”, summaa Virve Rosti.

Kuuntele Me tehtiin tää (Vain elämää kausi 14) tästä.

Seuraa Virve Rostia: Instagram / Facebook / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Arttu Tolonen / Sahara Agency
arttu.tolonen@piikkikasvi.fi
+358 44 031 4444