JulkaisutKaiku Recordings 30.12.2022

No nyt on poppoo – Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers sekä STIG!

Kansikuva - Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers & STIG - Vituiks Män

Artistit yhdistävät voimansa arjen supersankari Vituiks Mänistä kertovalla singlellä

Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers sekä STIG yhdistävät voimansa tänään, perjantaina 30.12. julkaistavalla Vituiks Män -singlellä. Arjen supersankari Vituiks Mänillä kaikki ei todellakaan mene niin kuin Strömsössä, mutta entä sitten?

”Edustit sitten mitä tahansa sukupuolta, uskomme, että sisälläsi asuu Vituiks Män, joka ilmestyy aina välillä kuvioihin ja saa kaiken menemään totaalisen päin helvettiä. Tämä savolaiseksi supersankariksikin kutsuttu myyttinen hahmo on hyväntahtoinen tyräilijä, joka ei parista virheestä hetkahda. Jos moka on lahja, niin Vituiks Män on joulupukki”, kertoo Roope Salminen.

Vituiks Män on biisi, joka muistuttaa stoalaisen filosofian vahvuuksista. Jos voit vaikuttaa johonkin asiaan, ei kannata murehtia vaan kannattaa tehdä sille jotain. Jos joku asia meni jo vituiksi, se on sellaista”, kiteyttää Salminen kappaleen sanoman.

Vituiks Män lähti alun perin syntymään Roope Salminen & Koirat -yhtyeen käsissä, mutta he totesivat pian, että eeppiset mittasuhteet saavuttaakseen kappale tarvitsee vielä lisää sankareita.

”Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers ja STIG ovat kolmikko, joka näyttää paperilla varmalta hitiltä, mutta käytännössä julkaisu menee todennäköisesti katastrofaalisen vituiksi ja odotukset alitetaan karmealla tavalla. Kaikki alle Spotifyn top 10 -sijoituksen on itse asiassa melko synkkä pettymys ja saa nähdä kadutaanko kaikki helmikuuhun mennessä, että lähdettiin mukaan tämmöseen. Mutta minkäs teet. Samaistumme kaikki liikaa Vituiks Mäniin, tämän biisin täytyy päästä maailmaan”, toteaa Salminen.

Kaikki vuoden pieleen menneet yritykset voikin kuitata tällä biisillä ja suunnata pilke silmäkulmassa uuteen vuoteen. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

Kuuntele Vituiks Män tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Julius Konttinen)
Seuraa Roope Salminen & Koirat -yhtyettä: Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Matti Kaunisvesi / Live Nation
matti.kaunisvesi@livenation.fi
+358 40 3518848