JulkaisutKaiku Recordings 10.05.2024

Neon 2 ja Mariska julkaisevat koskettavan dueton

Kansikuva - Neon 2 & Mariska - Loppuelämä

Mitä sä teet sun loppuelämän?”

Mitä sä teet sun loppuelämän? Pysäyttävän kysymyksen esittävät tänään 10.5. julkaistulla Loppuelämä-nimisellä kappaleella Neon 2 ja Mariska.

90-luvun klassikkohiteistään Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta saa tunnettu Neon 2 on uuden tulemisensa jälkeen julkaissut muun muassa kultarajan rikkoneen kappaleen Pieninä palasina.  Uusia biisejä on työstetty studiolla Madridissa, jossa myös Loppuelämä nauhoitettiin. Mariskan osuudet tehtiin myöhemmin Helsingissä.

”Mua pyydettiin tsekkaamaan kappaleen tekstiä ja muokattuani sen päädyin yhtäkkiä myös lauluhommiin. Mikä ihana yllätys, sillä rakastan Jussin ääntä since pikkutytöstä lähtien”, kertoo Mariska.

“Mulla oli tavoitteena tehdä musiikillisia perinteitä kunnioittava duetto, jossa on tunnetta ja oikeaa soittoa. Tekstissä kuvataan tilannetta, jossa kaksi toisensa löytänyttä ihmistä ovat juuri pohtimassa sitä, miten kysyä se oleellisin kysymys”, avaa biisin syntyä Neon 2:n kitaristi ja lauluntekijä Rami Alanko. “Oli aivan huikean hienoa työstää biisiä loistavan Mariskan kanssa, olen ihan fiiliksissä edelleen”.

Tuottajan roolissa mestaroi Ilkka Wirtanen, jonka kanssa Neon 2 on työskennellyt viimeisen parin vuoden ajan.

Kuuntele Loppuelämä tästä.

Seuraa Mariskaa: Instagram / Facebook
Seuraa Neon 2:ta: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt / Neon 2:
Sanna Wänskä
sanna.wanska@gramophone.fi
+358 40 524 3925

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt / Mariska:
Promo Sapiens Oy / Tara Kojonen
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269