JulkaisutKaiku Recordings 07.10.2022

Meiju Suvas sanoo ”Ei nyt”

Kansikuva - Meiju Suvas - Ei nyt (Vain elämää kausi 13)

Kappaleella ollaan lopullisesti kyllästytty on/off-leikkeihin

Meiju Suvas julkaisee tänään perjantaina 7.10. menevän Ei nyt -singlen. Vain elämää-ohjelmassa, Pete Parkkosen päivänä kuullaan ensi kertaa Meiju Suvaksen versio tästä disco-helmestä, jonka Suvas vie alkuperäisestä mojovasti elektronisempaan suuntaan. Esityksen jälkeen Meijun epäillään jopa aloittaneen uuden skenen!

”Mulla on jotenkin jännä, tavallaan äidillinen ja toisaalta nyttemmin myös hieman pulmallisen puumallinen suhtautuminen Peteen, johtuen siitä, että olen jo 90-luvun puolivälissä pitänyt pikku Peteä sylissäni Haapajärven toritapahtuman bäkkärillä. Sitten tästä söpöstä pikku pojasta kehkeytyi yllättäen valtakunnan hottis. No suhtaudu siinä sitten”, nauraa Meiju Suvas.

”No asiaan – tykästyin tähän biisin jo muutama vuosi sitten, etenkin sen tarttuvaan ja svengaavaan kertosäkeeseen. Tehokas Ei nyt –kappale sai nyt toisen lähestymiskulman, missä nyt nainen alkaakin olemaan kypsä miehen on/off -leikkeihin ja öisiin soittoihin, eikä päin vastoin. Tää biisin nimi sopii mun tematiikkaan niin hyvin, kun viime aikoina ihan opettelemalla opetellut sanomaan Ei, niin ehkäpä tää biisikin auttaa siinä ja toivottavasti muitakin, jotka ovat myös samassa tilanteessa, joiden on vaikea sanoa EI.”

Kuuntele Ei nyt (Vain elämää kausi 13) tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Meiju Suvasta: Instagram / Facebook / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Johanna Tuomola / Magnum Live
johanna.tuomola@magnumlive.fi
+358 44 906 1910