JulkaisutKaiku Recordings 29.02.2024

Jore & Zpoppa julkaisevat Heikkouteni-singlen, jolla feattaa TUULI

Kansikuva - Jore & Zpoppa - Heikkouteni (feat. TUULI)

”Tää kappale kertoo siitä, kun sä tajuut et okei, tää on se mun henkilö”

Pohjois-Helsingin räppiskenestä ponnistava veljeskaksikko Jore & Zpoppa julkaisee tänään, perjantaina 1.3. Heikkouteni-singlen, jolla feattaa TUULI. Mm. Young Thugin ja The Notorious B.I.G.:n esikuvikseen mainitsevat Jore & Zpoppa ovat olleet jo pitkään nosteessa ja heidän debyyttialbuminsa LOVE SZN julkaistiin maaliskuussa 2023.

Heikkouteni kertoo siitä, kun sä tajuut et okei, tää on se mun henkilö. Sä tajuut, et mä en voi tyrii tätä juttuu, toi on mun”, kuvailee Jore.

Singlellä feattaava TUULI palasi näyttävästi uuden musiikin pariin viime vuonna ja julkaisi elokuussa odotetun, kultaa striimanneen, W1NDY SEASON -albuminsa. Tammikuussa hän starttasi uuden albuminkaaren julkaisemalla uransa henkilökohtaisimman singlen Kevlar, joka on striimannut kultaa. Lisäksi artisti keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea.

Heikkouteni-kappale syntyi Jorelle ja Zpopalle tuttuun tapaan spontaanisti studiolla luottotuottaja Obikeysin kanssa.

Heikkouteni synty kolmipäisen käärmeen kaa – minä, Obikeys ja Zpoppa. Meiän biisit syntyy vaan siinä hetkessä, on the spot. Obi soitti meille erilaisia biittejä ja ku tää biitti droppas, alettiin heti hyräilee siihen päälle erilaisii melodioita, äänitettiin ne ylös, keksittiin niihin sanat ja siit syntyi Heikkouteni” kertoo Jore.

Jore & Zpoppa ovat vastikään signanneet levy-yhtiö Kaiku Entertainmentille. Heikkouteni (feat. TUULI) on yhteistyön ensimmäinen tulos ja lisää on syytä odottaa.

”Vihaan quotea ”isoi juttui tulos”, se on niin korni. Mutta voisin sanoo, et odottamattomii juttui on tulos. Me tykätään Zpopan kanssa tehdä asioita, joita ihmiset ei välttämättä odottais meiltä. Me tykätään vaihtaa aina uusi sivu, uusi aukeama, uusi tarina. Tänä vuonna pitäis tapahtuu actionii, ennalta odottamattomia juttuja. Korvat hörölle, nyt on Jore ja Z season!”, Jore lupaa.

Kuuntele Heikkouteni (feat. TUULI) tästä.

Seuraa Jore & Zpoppaa: Instagram / TikTok
Seuraa TUULI:a: Instagram / Tiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt Jore & Zpopa:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti Jore & Zpoppa:
Suomen Keikkamyynti
myynti@suomenkeikkamyynti.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt TUULI:
Mira Hakomäki / Sony (Liiga Music)
mira.hakomaki@sonymusic.com
+358 40 6351171

Keikkamyynti TUULI:
Team Agency
booking@team.fi