JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 24.05.2024

Jore & Zpopan Se kesä on vuoden kesähitti 2024 -ainesta

Kansikuva - Jore & Zpoppa - Se kesä

Kaksikon edellinen single Heikkouteni (feat. TUULI) miehitti Spotifyn kärkisijoja viikkoja

Veljesduo Jore & Zpoppa tarjoilevat tänään perjantaina 24.5. uutta musiikkia titlellä Se kesä. Nimensä mukaisesti kappale hehkuu aurinkoa, kesää ja Kaivarin rantaa. Kesähitti 2024? Ainakin, jos meiltä kysytään!

”Hauska juttu Se kesä -biisissä on, et me tehtiin toi kylmässä Suomen talvessa Tommi Kaukuan kanssa studiolla. Mulle biisi herättää tosi lämpimän kesäisen fiiliksen – meen terassille, sippailen jotain kivaa viinii siinä tai margaritoja, kattelen ja nautin elämästä. Tai sit oisin jossain rannalla, ajetaan avoautolla, meil on se pieni meininki siinä – silloin vois soida Se kesä -biisi samaan aikaan”, fiilistelee Zpoppa.

Pohjois-Helsingistä kotoisin oleva rap-duo järjesti kenties koko vuoden suurimman jymy-yllätyksen miehittämällä Spotifyn Top 200 -viikkolistan kärkipaikkaa kaksi viikkoa putkeen ensimmäisellä Kaiku Recordings -singlellään Heikkouteni (feat. TUULI).

”Tosi lämmin vastaanotto oli Heikkouteni-biisillä. Toi oli iso proggis meidän edellisen albumin jälkeen ja oli kiva nähdä, miten ihmiset otti ton vastaan ja miten biisi kosketti ihmisiä. Shoutout kaikille faneille ja kaikille, jotka kuuntelee meitä. Me jatketaan samaa meininkiä!”, lupaa Zpoppa.

Jore & Zpoppa ovat tällä hetkellä todella kovassa nosteessa ja heidän kesänsä meneekin tiiviisti keikkaillen. Kalenterissa on mm. RMJ, Ilosaarirock, Qstock sekä Blockfest.

Se kesä on se, kun sä nautit sun ystävien kaa, sun läheisten kaa lämpimist säistä – vaik Suomes ei oo niin pitkää kesää, niin nauttikaa, nautitaan! Meidän kesään kuuluu se, et kierrellään ympäri Suomen, nautitaan festareista, nautitaan musiikista ja me toivotaan sitä kaikille muillekin. Hyvää kesää kaikille!”, toivottaa Jore & Zpoppa.

Kuuntele Se kesä tästä.

Seuraa Jore & Zpoppaa: Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Suomen Keikkamyynti
myynti@suomenkeikkamyynti.fi