JulkaisutRähinä Records 24.03.2023

Elastinen sämplää Suurlähettiläitä Tänään Lähden -singlellä

Kansikuva - Elastinen - Tänään Lähden

Tässä tulee kesän 2023 teemabiisi!

Elastinen tuo auringon tupaan tänään, perjantaina 24.3. julkaistulla Tänään Lähden -singlellä. Arvasit oikein, biisillä sämplätään Suurlähettiläiden vuoden 1993 kestohittiä Kun tänään lähden! Biisi on täydellinen siihen hetkeen, kun hanskat tippuu ja on aika lähteä tuulettumaan.

”Tänään Lähden kertoo kaipuusta ikuisiin juhliin. Se on kesän 23 teemabiisi. Työviikon loppu, ison illan odotus”, kiteyttää Elastisen kappaleen sanomaa.

”Paras tapa vaihtaa vapaalle on nimenomaan lähteminen! Matkustelu ja juhliminen on ne keinot, jotka on itselle toimineet”, hän toteaa.

Elastiselta on kuultu suuria ja tunteikkaita kappaleita, kuten viime vuonna julkaistu Hetken tässä kaikes on järkee (feat. Johanna Kurkela) ja vastapainona ehtaa räppiä, kuten Turistin kanssa tehty platinahitti Tippa-T. Tänään Lähden tuo pöydälle taas jotain aivan uutta.

”Hiphop sämplää ja kierrättää nostaen vanhaa musaa uuteen elämään. Kun tänään lähden on ikoninen biisi, jonka teema puhutteli isosti. Ja tottakai klassikko torviriffi! Oon yrittänyt kasvaa artistina omista lokeroistani ja raameistani ja tutkinut mitä oma soundini on. Keikoilla meno on kuitenkin aina taatut bileet ja sitä fiilistä haluan nyt palvella seuraavaksi”, kertoo Elastinen.

Jos oot valmiina lähtee, hyppää kyytiin!

Kuuntele Tänään Lähden tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Ville Juurikkala)
Seuraa Elastista: Instagram / TikTok /  Facebook / Nettisivut

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072