JulkaisutKaiku Recordings 12.04.2024

DJ Oku Luukkaiselta ja Antti Ketoselta koskettava Meidän päivänä -kappale

Kansikuva - DJ Oku Luukkainen - Meidän päivänä (feat. Antti Ketonen)

”Halusin tuoda julki eeppisen ison rakkaustarinan”

Yleisönsä keikoilla villitsevä DJ Oku Luukkainen ja iskelmätähti Antti Ketonen yhdistävät parhaat palat molempien musiikkityyleistä tänään perjantaina 12.4. julkaistulla Meidän päivänä –singlellä. Koskettavan kappaleen lyriikat vievät läpi rakkauden eri vuosikymmenten.

”Mulla oli ajatuksena, että haluaisin julkaista tänä vuonna ison rakkauslaulun. Mulla on aiemminkin ollut rakkausaiheita mun biiseissä, mutta halusin tuoda julki eeppisen ison rakkaustarinan, ja tässä se on! Tässä on tarina, joka yllättää”, kertoo Oku Luukkainen.

DJ Oku Luukkaisen palkintoseinältä löytyy myös aiempia crossover-täysosumia, kuten Shanghain valot (feat. Spekti & Annika Eklund) ja Yksi sydän (feat. Katri Ylander). Antti Ketosen ääni taas on ihastuttanut viime aikoina radioaalloilla Rakkauden arvoinen -singlellä. Kun Oku miettii sopivaa feattajaa kappaleelle, Antti Ketonen oli ilmiselvä valinta.

”Tässä on iso, eeppinen rakkauslaulu ja kukapa siihen olisi parempi ääni, kuin Antti Ketonen! Hän on mun mielestä upea rakkausbiisien tulkitsija. Meidän yhteistyö, sehän alkoi sillä tavalla, että oltiin samalla laivakeikalla ja takahuoneessa sitten kysyin Antilta, että kiinnostaisiko vähän seikkailla ja tehdä biisi, jossa on mukana dance-tuotantoa ja vähän erilainen meininki, kuin mitä häneltä on totuttu kuulemaan. Jos en nyt aivan väärin muista, niin siinä aika lailla käteltiin ja sovittiin, että katsotaan, mitä syntyy. Vietettiin myös aika hauska ilta laivalla ja uskon, että siinä sinetöitiin tätä yhteistyötä vielä lisää”, muistelee Oku.

Kappaleen nimekkäästä tekijätiimistä löytyy Aku Rannila, Janne Rintala, Jonas Olsson sekä Matias Keskiruokanen. Osa tekijöistä oli Okulle jo aiemmista julkaisuista tuttuja.

”Tähän on kyllä koottu melkoinen All Stars! Matiaksen kanssa meillä on ollut vahvaa yhteistyötä viimeisen vuoden aikana, josta olen tosi innoissani. Ja myös siitä, että Janne Rintala on ollut tekemässä tätä tekstiä. Jannehan on ollut mukana myös mun biisillä 7300 päivää, joten upeeta saada tuolle isolle biisille, joka myös on rakkauslaulu, jatkoa Jannen kynästä. Arvostan häntä erityisen paljon ja tää koko jengi on aivan mahtava!”, kehuu Oku kollegoitaan.

Artistit viettävät singlenjulkaisupäiväänsä Radiogaalassa, jossa Okulla on jännitettävää myös ehdokkuuksien muodossa!

Kuuntele Meidän päivänä tästä.

Seuraa DJ Oku Luukkaista: Instagram / Facebook / TikTok

Seuraa Antti Ketosta: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt – DJ Oku Luukkainen:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti – DJ Oku Luukkainen:
Vesa Vähäsarja / Prime Time Music
vesa@primetime.fi
+358 50 045 3600

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt – Antti Ketonen:
Tuula Salminen / Universal Music Finland
tuula.salminen@umusic.com
+358 40 901 1266

Keikkamyynti – Antti Ketonen:
Miska Nipuli / Live Nation
miska.nipuli@livenation.fi
+358 50 463 4001