JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 24.11.2023

Bilebiiseistään tunnettu Roope Salminen & Koirat näyttää herkemmän puolensa Mitä meille jää -singlellä

Kansikuva - Roope Salminen & Koirat - Mitä meille jää

Julkaisu jatkaa Sen pituinen se (feat. Kiki) -singlestä alkanutta hittiputkea

Roope Salminen & Koirat julkaisee tänään, perjantaina 24.11. uuden singlen Mitä meille jää. Kappale jatkaa vuoden 2022 Sen pituinen se (feat. Kiki) -platinalekasta alkanutta hittiputkea. Parrasvaloihin koskettavalla balladilla pääsee koko kansan Salmisen lisäksi bändin laulaja Jon-Jon Geitel, jonka tulkitsemaa kertosäettä uskaltaa tituleerata yhdeksi päättyvän vuoden pysäyttävimmistä. Mitä meille jää kertoo tunteellisen tarinan tilanteesta, jossa parisuhteen tulevaisuutta punnitaan.

”Ihmissuhteissa tulee väistämättä vastaan käännekohtia – suhde syvenee, toisesta oppii uusia piirteitä ja joutuu mukautumaan siihen, kun kaikki ei mennytkään juuri niin kuin oli kuvitellut. Kuinka paljon rakkautta on tarpeeksi, kun suhteen kaikki osat laitetaan esille ja punnitaan – mitä jää viivan alle?”, pohtii laulaja Jon-Jon Geitel.

Kappaleen nimekkäästä kirjoittajakatraasta löytyvät mm. Jurek, Patric Sarin, Kalle Lindroth ja laulaja Evelina, ja sen on tuottanut bändin oma multi-instrumentalisti, tuottaja Olli Äkräs. Bilebiiseillään kansansuosioon noussut Roope Salminen & Koirat -yhtye näyttää tällä julkaisulla itsestään herkemmän puolen.

Mitä meille jää on kertsi, joka tehtiin Koirien biisileirillä meidän ensimmäistä albumia varten. Mä ja muu bändi rakastuttiin kertosäkeeseen jo silloin, mutta meidän piti kasvaa aikuisiksi ennen ku me pystyttiin kirjottamaan biisi sen ympärille. Oli hauskaa laittaa Lindrothin Kallelle, joka oli yksi kirjoittajista kertsissä, viestiä pari kuukautta sitten, että hei, muistatko sen kertsin vuosikymmenen takaa, nyt olis oikea aika tehdä se loppuun. Jotain tästä tarinasta kai kertoo se, että vastaus oli välittömästi let’s do it. Toivon että lopputulos on kansan mielestä odotuksen arvoinen!”, kertoo Roope Salminen.

”Tää biisi on sekoitus syvyyttä, keveyttä ja rehellisyyttä. En malta odottaa, että näen ihmiset laulamassa tätä mukana Koirien keikoilla ja kokemassa omia tarinoita ja ajatuksia, joita se tuo pintaan”, komppaa Jon-Jon.

Kuuntele Mitä meille jää tästä.

Seuraa Roope Salminen & Koirat -yhtyettä: Instagram / TikTok / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Matti Kaunisvesi / Live Nation
matti.kaunisvesi@livenation.fi
+358 40 3518848