JulkaisutKaiku SongsRähinä Records 11.08.2023

Ares ja william julkaisevat yhteissinglen Liikkuu

Kansikuva - Ares & william - Liikkuu

Artistit kuullaan ensi kertaa samalla träkillä

Räppärit Ares ja william julkaisevat tänään, perjantaina 11.8. yhteissinglen Liikkuu. TikTok-viraalihiteistään kuten Olkapää, C’est la vie ja Eihä? (feat. LEWI) tunnettu Ares ja Penelope (feat. Clever) -hitillään suuren yleisön puolelleen voittanut william ovat julkaisun myötä ensimmäistä kertaa samalla biisillä. Melankolisen trap-träkin ovat tuottaneet Spotifyn kärkisijoilla viihtyvä Salahpolo, Grammy-ehdokkuuksiakin pokkaillut Danitello sekä nouseva tuottajalupaus Hugo.

william julkaisi huikeasti menestyneen debyyttialbuminsa Shakespeare vuonna 2020 ja toisen albuminsa Boy Wonder loppuvuonna 2021. Raumalaislähtöinen william on featannut myös jättihiteiksi nousseilla yhteisbiiseillä, kuten Isac Elliotin ja Cledoksen kanssa tehty 20 min ja Bizin Draama-singlestä tehty Draama – Remix.

Areksen vaikuttava debyyttialbumi, isänsä kreikkalaisen kotikylän Skala Kalloniksen mukaan nimetty Skala, julkaistiin marraskuussa 2021. Vantaalaislähtöinen artisti summasi albumille elämänsä sen julkaisuhetkeen asti ja levyn vierailijakaartiin kuuluivat Elastinen, Fintelligens, Lukas Leon, Turisti sekä LEWI. Ares on myös itse featannut upeilla julkaisuilla, kuten LEWI:n Uptown Baby (feat. Ares, Averagekidluke, Xavier Weeks) ja pluuton Tal ei istu.

Kuuntele Liikkuu tästä.

Seuraa Aresta: TikTok / Instagram
Seuraa williamia: TikTok / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi