JulkaisutKaiku SongsRähinä Records 07.10.2022

Areksen uusi single Olkapää sämplää Robinin hittiä vuodelta 2014

Kansikuva - Ares - Olkapää

Lämpimiä fiiliksiä herättävä Olkapää kertoo ihmissuhteista

Räppäri Ares julkaisee seuraavan singlensä Olkapää tänään, perjantaina 7.10. Ihmissuhteista kertova kappale sämplää Robinin tuplaplatinahittiä Sua varten vuodelta 2014, yhdistäen drillikompin pieneen nostalgiaan.

Lämpimiä fiiliksiä herättävä Olkapää on Areksen toinen oma singlejulkaisu hyvän vastaanoton saaneen debyyttialbumi Skalan jälkeen, jonka suurimmaksi hitiksi nousi TikTokissa trendannut Eihä? (feat. LEWIZKI).

Hittipotentiaalia löytyy myös tästä seuraavasta singlestä, jonka tekotapa oli poikkeuksellinen. Kappale kirjaimellisesti syntyi TikTokissa, jossa se on jo ennakkoon herättänyt paljon kiinnostusta.

Olkapää synty TikTok Livessä Danitellon kaa ehkä vähä yli kuukausi sit. Mä ite oon tosi tarkka siitä, et kirjotan aina mun omat tekstit, mut tässä tapauksessa toi kertsi kirjaimellisesti putos tohon biitin päälle mun mieles. Jengi vaikutti tykkäävän siitä, niin soitin seuraavan päivänä Robinille et mitä äijä ja se fiilas tosi paljon biisistä. Tää pääty muuttaa vähän suunnitelmia ja olemaan seuraava sinkku”, kertoo Ares.

Tänä vuonna Aresta on kuultu myös kovilla yhteisbiiseillä, kuten pluuton Tal ei istu (feat. Ares) ja LEWIZKI:n Uptown Baby (feat. Ares, Averagekidluke & Xavier Weeks).

Kuuntele Olkapää tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Helmi Padatsu)
Seuraa Aresta: TikTok / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi