Kaiku RecordingsKonsertit 08.08.2022

Juha Tapion uran suurin konsertti keräsi Ratinan Stadionille 20 000 juhlijaa

Yksi Suomen suosituimmista artisteista, Juha Tapio, esiintyi lauantaina 6.8. Ratinan stadionilla Tampereella Elossa! -konsertissa 20 000 juhlijan edessä. Juhan reilun parituntisen show’n aikana lavalla nähtiin lämppäreiden lisäksi yllätysvierailijoina myös Samuli Edelmann ja Mikael Gabriel.

Tapahtuman lipunmyynti kävi vilkkaana vielä tapahtumapäivänä. Juha Tapion tähänastisen uran suurimmassa konsertissa nähtiin neljä lämmittelijää: pelin avasi Irina, toisena livenä kuultiin The Voice of Finland -kilpailun voittanut upeaääninen Sussu Erkinheimo. Kolmantena stadionin lavalle nousi Jukka Poika, jonka setin aikana illan päätähti Juha Tapio teki yllätysvierailun keikalle ja kaksikko veti yhdessä Uusi aamunkoi -laulun. Juuri ennen Juhan esiintymistä tunnelmaa nostatti vielä laulaja-lauluntekijä Olli Halonen.

Juha teki paluun livelavoille keskikesällä Himos Juhannuksessa ja teki kahdeksan festivaalikeikkaa ennen kesän huipennusta Ratinan Stadionilla. Juha Tapion settilistassa kuultiin lähes kahden ja puolen tunnin ajan massiivinen hittikavalkadi ja juhlakansa sai kuulla livenä 30 laulua. Juhan show’n aikana nähtiin lavalla myös yllätysvierailijoita. Mikael Gabriel esitti Juhan seurana ensiesityksen kesäkuussa julkaistusta Kompassi -sinkusta. Toisena yllätysvierailijana Juhan seuraksi lavalle nousi Samuli Edelmann ja Ratinan ilmoille kajahti tunteellinen tulkinta Tuomittuna Kulkemaan -laulusta.

Juhan show’ssa koettiin kaikki Suomen kesän tunteet ja sääilmiöt. Kesäsade ei juhlakansaa tai Juhaa estänyt viettämästä elämänsä iltaa. Hurjat yhteislaulut, kädet ilmassa, näyttävät visuaaliset elementit ja suuret pyrot maalasivat illasta ikuisen muiston jokaisen kävijän sydämeen.

Juhan Juhlakenttä ja pitkä catwalk toivat Juhan yleisömeren äärelle ja Elossa! -tatuoinnit koristivat 2000 juhlijan kättä

Tampereen Ratinan stadionin permanto oli puettu parhaimpiinsa ja upeasti somistettu Juhan Juhlakenttä keräsi väkeä nauttimaan tapahtumasta jo hyvissä ajoin. Juhlakentällä oli mahdollisuus jättää Juhalle terveisiä ja illan päätteeksi postilaatikko olikin täynnä yleisön kirjeitä. Juha lukee kirjeet henkilökohtaisesti. Yleisö noudatti ennakko-ohjeita esimerkillisesti ja kerääntyi sankoin joukoin paikalle ennen Juhan show’n aloitusta. Tapahtumassa oli mahdollista tulla nauttimaan Juhlakentästä myös tapahtuman istumapaikkalipuilla, ja tätä mahdollisuutta useat hyödynsivätkin tapahtuman aikana. Yleisölle oli jaossa 2000 konsertin nimeä kantavaa siirtokuvatatuointia, jotka otettiin ilolla vastaan. Tänä iltana yleisö ja Juha Tapio olivat yhtä.

”Tämä ilta oli täydellinen säästä huolimatta. Kiitän sydämeni pohjasta jokaista, sain teistä valtavasti energiaa ja muistan tämän illan ikuisesti”, summasi Juha Tapio.

Tapahtuman katsomopaikat oli loppuunmyyty ja myös VIP-liput myytiin loppuun jo ennakkoon. Juha Tapion suurkonsertti päätti Nelonen Media Liven hurjan tapahtumakesän. Nelonen Media Live järjesti Rockfestistä käynnistyneen 13 festarin ja 3 stadionkonsertin massiivisen putken.

Mikäli et päässyt paikalle tai haluat palata lauantain tunnelmiin, Elossa! -konsertti on katsottavissa Ruudussa vielä kahden viikon ajan. Kertamaksulla 9,95 € saat käyttöösi myös lisämateriaalia ja keikkatallenteen katseltavaksi 14 vrk ajaksi. Keikan voi maksaa myös ePassin kulttuuriedulla.
https://www.ruutu.fi/live

LISÄTIEDOT

Vastaava tuottaja, Nelonen Media Live: Marko Salo marko.salo@nelonenmedia.fi
Agentti, Central Line Entertainment: Petri Ekman petri.ekman@centralline.fi
Juha Tapio haastattelupyynnöt, Kaiku Entertainment: Titta Nevala titta@kent.fi

Tapahtuman tuotti Nelonen Media Live. Nelonen Media Live tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia.