JulkaisutRähinä Records 06.07.2022

Ares droppaa kesäsinglen C’est la vie

Kansikuva - Ares - C'est la vie

Kappale on räppärin ensimmäinen single debyyttialbumi Skalan julkaisun jälkeen

Loppuvuodesta 2021 debyyttialbuminsa Skala julkaissut räppäri Ares droppaa tänään, perjantaina 8.7. kesäsinglen C’est la vie, jonka ikoninen punchline kiteyttää kappaleen sanoman – ei se ole niin vakavaa. Skala -albumi sai innostuneen vastaanoton ja singlenä julkaistu Eihä? (feat. LEWIZKI) sai aikaan TikTok-trendin ja lähestyy nyt Spotifyssa kultalevyn rajaa. Ares on tehnyt albumin ilmestymisen jälkeen upeita featteja mm. LEWIZKI:n, Averagekidluken ja pluuton kanssa. C’est la vie on Areksen ensimmäinen oma julkaisu esikoisalbumin jälkeen ja se kertoo kevyellä otteella suhtautumisesta ihmissuhteisiin.

”Kun ruvettiin tekee C’est la vien biittiä, toi kertsi oli aika paljolti eka asia mitä mul tuli mieleen. Biisi kertoo sopivan kevyesti mun sen aikaisen näkemyksen suhteista ja niihin suhtautumisesta”, kertoo Ares.

Diipeistä lyriikoista ja filosofisistakin keloista tunnettu Ares halusi tällä kertaa julkaista kevyemmän ja valoisamman kappaleen.

”Musiikillisesti tää on tosi eurooppalainen ja ehkä kirkkaimmasta päästä verrattuna tulevan levyn saundiin. Siks päätettiin laittaa tää kyseinen ulos nyt kesällä”, toteaa Ares.

Luottotuottaja Salahpolon kanssa tehdyn kappaleen tunnelma on erittäin laid back, joten nojaa taaksepäin ja nauti!

Kuuntele C’est la vie tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Julian Riikonen)
Seuraa Aresta: Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi