JulkaisutRähinä Records 21.04.2022

Elastinen ja Johanna Kurkela yhdistävät voimansa pysäyttävällä singlellä

Elastinen - Hetken tässä kaikes on järkee (feat. Johanna Kurkela)

’Hetken tässä kaikes on järkee’ kertoo hetkistä, jotka saavat meidät jaksamaan

Elastinen julkaisee tänään perjantaina 22.4. upean singlen Hetken tässä kaikes on järkee, jolla vierailee Johanna Kurkela. Syvälle sydänjuuriin iskevä kappale kertoo niistä hetkistä, jotka saavat meidät jaksamaan vaikeuksien keskellä. Kappale syntyi Kemiönsaaren merellisessä maisemassa yhdessä Jukka Immosen, Antti Riihimäen ja Kaisa Korhosen kanssa.

”Epäröimättä Hetkeekään-biisin jälkeen mentiin samalla jengillä samaan paikkaan kokeilemaan löytyisikö lisää biisejä. Taas tarttui yksi ainutlaatuinen hetki ääniraidalle! Kappale muistuttaa mua itseäni siitä, miten taisteluja ja vaikeita hetkiä elämässä täytyy jaksaa, koska niiden takana odottaa taas hetki, jolloin kaikelle työlle, tuskalle ja taistelulle saa tarkoituksen. Pienet merkitykselliset hetket, jotka saapuvat yllättäen ovat kaiken arvoisia.”

Johanna Kurkelan upean äänen ja Elastisen väkevien riimien yhdistelmää on kuultu aiemmin myös kappaleilla Oota Mua ja Loppuun Asti. Hetken tässä kaikes on järkee täydentääkin trilogian artistien yhteisiä kappaleita. Molemminpuolinen kunnioitus ja musiikillinen yhteys toivat artistit jälleen yhteen.

”Johanna on taruolento, elävä keijukainen. Mielestäni Suomessa ei ole toista hänen vertaistaan tulkitsijaa. Meidän keskinäinen kontrastimme myös antaa biiseihin tosi paljon syvyyttä. Aikaisemmat sinkut yhdessä ovat onnistuneet mahtavasti, ja meillä on aina ollut megahauskaa musiikkia tehdessä. Olen kiitollinen, että saan tehdä hänen kanssaan musiikkia”, kuvailee Elastinen.

Myös Johanna Kurkela on nauttinut suuresti yhteistyöstä vuosien varrella. ”Minusta on aina ollut kiehtovaa tutkimusmatkailla musiikin rajapinnoilla, rikkoa genrerajoja ja jakaa luovuutta samanhenkisten ihmisten kanssa. On ollut ilo saada vastata vierailukutsuun jo kolmatta kertaa. Hetken tässä kaikes on järkee -biisin sanoma on ajankohtainen. Maailman myllerryksessä, arjessa on tärkeä olla ankkureita, majakoita, joiden avulla suunnistaa, pitää kiinni toivosta ja muistaa kaiken vellovan pimeän keskellä mikä elämässä oikeasti on tärkeää”, sanoo Kurkela.

Kappale on Elastisen ensimmäinen oma julkaisu vuoteen ja Johanna Kurkelan ensimmäinen suomenkielinen julkaisu sitten vuoden 2018, joten tätä on odotettu! Tänä vuonna voimme odottaa Elastiselta myös lisää omaa musiikkia.

”Viime vuoden rap-vierailut (West Side Baby, Rekami, Ares) olivat hyvää vaihtelua soolotouhuille. Olen tehnyt paljon uusia biisejä ja haastanut itseäni taas joka suuntaan. Tämä biisi aloittaa nyt uuden kauden soolouralla”, toteaa Elastinen.

Kuuntele Hetken tässä kaikes on järkee (feat. Johanna Kurkela) tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Ville Juurikkala)
Seuraa Elastista: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072