JulkaisutKaiku Recordings 20.05.2021

Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen ja Evelina yhdistävät voimansa uudella singlellä

Suomipoppia on uusi versio Aknestikin klassikkokappaleesta ja juhlistaa Radio Suomipopin 20-vuotissynttäreitä sekä hyväntekeväisyyskampanjaa

Anssi Kelan, Maija Vilkkumaan, Toni Wirtasen ja Evelinan muodostama all star-kokoonpano julkaisee tänään perjantaina 21.5. kappaleen Suomipoppia, joka on cover Aknestik -yhtyeen ikivihreästä klassikosta Suomirokkia. Versioinnin ovat tuottaneet Rauli ”Rake” Eskolin ja Erno ”Error” Laitinen ja se juhlistaa Radio Suomipopin 20-vuotista taivalta.

”Uudessa versiossa lähdettiin siitä, että klassikkobiisin ydin pitää säilyttää, mutta samalla päivittää se sopivan historiatietoisesti nykypäivään. Artistien äänet piti myös saada kuuluville kunkin persoonaan sopivalla tavalla. Mielestäni levy-yhtiö Kaiku Entertainment ja tuotantoyhtiö Vallila Music House onnistuivat tässä työssä erinomaisesti”, Nelonen Median radioiden musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari kertoo.

Radio Suomipop juhlii 20-vuotissynttäreitään koko vuoden, ja juhlavuoden kunniaksi Suomipop käynnistää mittavan hyväntekeväisyyskampanjan. Suomipoppia nyt ja tulevaisuudessa -kampanjan tavoitteena on tukea esimerkiksi musiikkiyhdistyksiä, harrastebändejä ja nuorisotaloja ympäri Suomen.

Suomipoppia nyt ja tulevaisuudessa -hyväntekeväisyyskampanjasivuston löytää osoitteesta supla.fi/radiosuomipop ja sitä kautta kaikki tulevaisuuden tähtimuusikot ympäri Suomen voivat hakea musiikkiharrastukseen liittyvää apua.

Kuuntele Suomipoppia (feat. Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen ja Evelina tästä.

Lataa: tekijätiedot, kansikuva, promokuvat

Lisätiedot kappaleesta:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

Lisätiedot Suomipopin kampanjasta:
Laura Hyvärinen / Nelonen Media
laura.hyvarinen@sanoma.com
+358 40 845 0693