JulkaisutKaiku Recordings 19.03.2021

Maija Vilkkumaa julkaisee uuden singlen Viimeinen elämä

Legendaarisen laulaja-lauluntekijän kappale käsittelee elämän ja oman onnen merkitystä

Maija Vilkkumaa julkaisee tänään perjantaina 19.3. uuden singlensä Viimeinen elämä, jonka hän on kirjoittanut yhdessä lauluntekijänä rakettimaista nousua tekevän Kaisa Korhosen kanssa. Tuotannosta vastaa lukuisista hiteistään tunnettu Eppu Kosonen. Kappaleessa pohditaan elämänvalintoja, elämän ainutkertaisuutta ja unelmiin uskomista.

”Biisi kertoo hetkestä, jossa tajuaa eläneensä muiden hyväksi omien haaveidensa kustannuksella. Hetkestä, jolloin päättää lopettaa suorittamisen ja miellyttämisen. Jolloin tajuaa, että ’jahka olen hoitanut ensin muiden asiat ja ongelmat kuntoon, voin viimein keskittyä itseeni’ -tyylinen ajattelu ei enää toimi. Elämä on lyhyt ja jokaisella on oikeus omaan itseen ja onneen”, artisti kertoo.

Nelosella esitettävän The Voice of Finlandin tähtivalmentajanakin parhaillaan toimiva Maija haluaa tuoda vertaistukea ja valaa toivoa pelkojensa kanssa painiville. ”En usko, että yksikään ihminen on täysin peloton. Pelot tulevaisuudesta, hyväksynnästä, oman paikan ja merkityksen löytämisestä vaikuttavat meihin kaikkiin. Kaikista haasteista huolimatta on mahdollista ja todennäköistäkin, että pelot väistyvät, tulee kevät ja kesä, tulee uusi aika”, hän sanoo.

Kuuntele Viimeinen elämä tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Liisa Valonen)
Seuraa Maija Vilkkumaata: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com