JulkaisutKaiku Recordings 30.12.2021

DJ Oku Luukkainen ja Teflon Brothers yllättävät: yhteisbiisi Güntherin kanssa!

Kansikuva - DJ Oku Luukkainen x Teflon Brothers - Just Do It (feat. Günther)

Kokoonpano otti käsittelyyn Nylon Beatin vuoden 1996 Naparengas-hitin ja lopputuloksena on yhteisbiisi Just Do It

Suomen suosituimpiin artisteihin niin keikkapaikoilla kuin Spotifyssäkin lukeutuvat DJ Oku Luukkainen ja Teflon Brothers yhdistivät rivinsä ja kutsuivat mukaan myös naapurimaan eurodance-suuruus Güntherin. Kokoonpano otti käsittelyyn Nylon Beatin vuoden 1996 Naparengas -hitin ja lopputuloksena on uudenvuodenaattona 31.12.2021 julkaistava yhteisbiisi Just Do It. Uuden sovituksen ja sanoituksen saanut biisi yhdistelee sujuvasti jokaisen artistin vahvuuksia -ja lopputuloksena on uusi bile-anthem.

”Mun biiseissä on kuultu erilaisia feattaajia jo aiemminkin, mutta nyt on koossa sellainen cocktail, että itsekin yllätyin! Pala Nylon Beatia, Suomen suosituimpiin lukeutuva rap-kokoonpano ja legenda, myytti ja ikoni: GÜNTHER. Tefloneiden kanssa on ollut puhetta yhteisbiisistä jo jonkin aikaa. Kuuntelimme paljon musaa ja haimme yhteistä suuntaa. Lopulta esittelin oman Nylon Beat -suosikin ja päätimme lähteä rakentamaan Naparengas-biisistä omaa versiota. Seuraavaksi puhelu Ruotsiin Güntherille, johon olen tutustunut viime vuosien aikana keikkaillessa. Olen erittäin otettu, että kansainvälistäkin menestystä saavuttanut Günther lähti tähän mukaan. Biisin viesti on selvä. Vuodesta 2022 tulee hyvä, kunhan annat mennä – Just Do It”, kertoo Oku uuden biisin syntyprosessista.

“To all my Finnish fans – live your life and Just Do It”, kommentoi puolestaan Günther.

Just Do It -biisin ovat tuottaneet Mikko Koivunen ja Mikael Forsby. Sävellys on Mikko Koivusen, Mikael Forsbyn, Oku Luukkaisen ja Risto Asikaisen. Sanoitus on Mikko KuoppalanJani TuohimaanHeikki Kuulan ja Oku Luukkaisen käsialaa. Biisin naisäänenä kuullaan Jenni Vesterbackaa, joka on tuttu myös Dj Oku Luukkaisen aiemmilta singleiltä. Kappaleen julkaisee Kaiku Recordings yhteistyössä Teflon Brothers Oy:n kanssa.

Kuuntele Just Do It (feat. Günther) tästä.

Lataa: tekijätiedot / kansikuva / promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa DJ Oku Luukkaista: Instagram / Facebook
Seuraa Teflon Brothersia: Instagram / Facebook

Keikkamyynti (DJ Oku Luukkainen):
Vesa Vähäsarja / Prime Time Music Oy
vesa@primetime.fi
+358 50 0453600