JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 19.11.2021

Vain elämää -kauden 12 toinen kokoelma-albumi on nyt kaupoissa

Albumi kerää samoihin kansiin Jukka Pojan, Tuure Kilpeläisen, Chisun ja Pyhimyksen päivien kappaleet

Valtavan suositun Vain elämää -ohjelman uusimman all stars-kauden toinen albumi Vain elämää kausi 12 –Toinen kattaus on nyt saatavilla CD-levynä hyvin varustelluista kaupoista. Tupla-albumin 28 kappaletta pitävät sisällään Satulinna-leirin toisen puoliskon kappaleet eli Jukka PojanTuure KilpeläisenChisun ja Pyhimyksen päivien esitykset.

Kautta 12 tähdittävät huippuartistit Pyhimys, ABREU, Tuure Kilpeläinen, Arttu WiskariSuvi Teräsniska, Jukka Poika, Anssi Kela ja Chisu. Heidän lisäkseen albumilla vierailevat Sairas T, Rajaton, Kuningasidea, Ilkka Vainio ja Erika VikmanVain elämää jatkuu ensi perjantaina 26.11. erikoisjaksoilla.

Osta Vain elämää kausi 12 – Toinen kattaus tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedotpromokuvat / (kuvaaja: Petri Aho)

Lisätiedot:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454