JulkaisutKaiku Recordings 17.12.2021

Jukka Poika julkaisee uuden joululaulun

Kansikuva - Jukka Poika - Joulu meidän näköinen

Joulu meidän näköinen sai debyytti-esityksensä Vain elämää -kauden toisessa joulujaksossa

Jukka Poika kruunaa Vain elämää -kauden 12 esittämällä täysin uuden joululaulunsa Joulu meidän näköinen. Ukulelen ja pianon kuljettama kappale maalaa kuvan aattoillasta, joka on joululaulujen keskivertokuvastoa arkisempi, muttei yhtään vähemmän taianhohtoinen.

”Joulu on perinteisesti yhdessäolon aikaa. Yhteisen pöydän ääressä voi rakkaidenkin kesken syntyä jännitteitä, sen tietää jokainen. Minun ja tuottaja Olli Äkräksen kesähelteillä kynäilemässä joululaulussa homma kuitenkin ns. pelaa, kun jokainen pöydän ääressä oleva antaa toisille tilaa olla omanlaisiaan ja näin syntyy pieni ihme nimeltään Joulu meidän näköinen”, kertoo Jukka Poika.

Kuuntele Joulu meidän näköinen tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Jukka Poikaa: Kotisivut / Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Teija Stormi-Rousu / Jukka Poika Musiikki Oy
teija@jukkapoika.com
+358 40 590 9690