JulkaisutKaiku Recordings 03.12.2021

Jukka Poika julkaisee uuden kappaleen Matias

Matias kuultiin ensimmäistä kertaa Vain elämää -ohjelman Pelastakaa lapset -hyväntekeväisyysjaksossa

Jukka Poika esitti Vain elämää -ohjelman Pelastakaa lapset -hyväntekeväisyysjaksossa täysin uuden sävellyksensä Matias. Liikuttavan balladin kertojana on isä, joka yrittää lohduttaa poikaansa vanhempien riitaisan eron keskellä, ja kappale sopiikin teemaltaan täydellisesti erikoisjaksoon.

”Tämän biisin vetäisin esiin, kun tuli puhe Pelastakaa lapset -jaksosta. Albumijulkaisua pöytälaatikkoon odottamaan jäänyt Matias on koskettava kuvaus eroa läpikäyvästä isästä ja pojastaan, jotka kumpikin koettavat omalla tavallaan sopeutua uuteen tilanteeseen. Minua laulun esittäminen liikutti niin, että sain töin tuskin pidettyä ääneni aisoissa. Uskon, että monet löytävät tarinasta itsensä”, kertoo Jukka Poika.

Kuuntele Matias tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Jukka Poikaa: Kotisivut / Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454

Keikkamyynti:
Teija Stormi-Rousu / Jukka Poika Musiikki Oy
teija@jukkapoika.com
+358 40 590 9690