JulkaisutKaiku Recordings 12.11.2021

Anssi Kela esittää Chisun hitin Tuu mua vastaan

Vain elämää -ohjelman 12. kauden kahdeksannessa jaksossa vietettiin Chisun päivää

Anssi Kela juhlistaa Vain elämää -ohjelman 12. kauden Chisun päivää versioimalla vuoden 2015 Polaris -albuminsa isoimman hitin, kultaa striimanneen Tuu mua vastaan. Anssin versio vie kuulijan huuliharppuineen ja hienovaraisien konebiittien päällä helkkyvine akustisine kitaroineen hänen debyyttialbuminsa Nummela tunnelmiin.

”Tämä oli viimeinen biisi, minkä sain valmiiksi. Erilaisia versioita syntyi lopulta seitsemän. Deadlinet paukkuivat. Ongelmana oli Chisun alkuperäinen versio. Se oli niin täydellinen. Kuin valtava, kiiltävä monoliitti, johon oma talttani ei purrut. Kaikki tekemäni versiot kalpenivat originaalin teoksen rinnalla. Lopulta päätin hylätä ajatuksen siitä, että olisin ylipäätään versioimassa Chisun kappaletta. Lähestyin biisiä kuin se olisi omani. Jos olisin itse säveltänyt ja sanoittanut tällaisen kappaleen, niin mitä sille tekisin?” pohtii Kela.

Kuuntele Tuu mua vastaan (Vain elämää kausi 12) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Anssi Kelaa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Promo Sapiens Oy
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

Keikat:
Jukka Varmo / Live Nation Finland
jukka.varmo@livenation.fi
+358 50 579 1597