JulkaisutKaiku Recordings 29.10.2021

Anssi Kela esittää hard rock -coverin Jukka Pojan hitistä Mielihyvää

Vain elämää -ohjelman 12. kauden kuudennessa jaksossa vietettiin Jukka Pojan päivää

Anssi Kela esittää Vain elämää -ohjelman Jukka Pojan päivänä häpeilemättömän hard rock -coverin vuoden 2010 Kylmästä lämpimään -platina-albumilta löytyvästä hitistä Mielihyvää. Jos Anssin esityksistä on tällä kaudella voinut löytää pieniä kumarruksia kasariestetiikan suuntaan, nyt Spotifyhin julkaistu versiointi suorastaan tihkuu sitä.

”Jukka Pojalla olisi ollut useitakin passeleita biisejä. Halusin kuitenkin juuri tämän kappaleen siksi, että pystyin pienillä sanamuutoksilla muuttamaan biisin fokusta siten, että se käsitteleekin musiikin parantavaa voimaa. Parin viime vuoden aikana on tuntunut välillä siltä, ettei monen mielestä musiikilla ja kulttuurilla ole niin väliä. Tämä on laulu kaikille niille, joille musiikki on tärkeää”, kertoo Anssi.

Kuuntele Mielihyvää (Vain elämää kausi 12) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Anssi Kelaa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Promo Sapiens Oy
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

Keikat:
Jukka Varmo / Live Nation Finland
jukka.varmo@livenation.fi
+358 50 579 1597