JulkaisutKaiku Recordings 21.10.2021

Yllättävä yhteistyö: Mariska ja Pate Mustajärvi julkaisevat dueton

Kansikuva - Mariska - Pienii fiiliksii (feat. Pate Mustajärvi)

Mariskan ja Pate Mustajärven duetto Pienii fiiliksii julkaistaan perjantaina 22.10.2021

Mariskan tänään julkaistava uusi single Pienii fiiliksii (feat. Pate Mustajärvi) on intohimoinen ja suurien tunteiden rakkauslaulu, jossa seinään lentävät lautaset hajoavat kuitenkin onnensirpaleiksi. Pienii fiiliksii on valittu syksyn 2021 Temptation Island Suomi -ohjelman teemabiisiksi.

”En voi vieläkään uskoa todeksi, että sain duettoparikseni Suomen kuninkaan. Rakastan Paten ääntä. Kun kävin nauhoituksissa Tampereella, kohtasin sydämellisen superammattilaisen, joka lauloi kaiken purkkiin alta aikayksikön”, Mariska kertoo yhteistyöstä.

”Mariskahan on loistava sanoittamaan tämän päivän nuorten aikuisten tunteita. Oli häneltä rohkea veto pyytää mukaan tällainen alan dinosaurus. Nyt pitää meikäläisenkin varmaan katsoa ainakin yksi jakso Temptation Islandia”, Mustajärvi kommentoi.

”Kirjoitin Pienii fiiliksii -biisin Väinö Walleniuksen ja Jouni Aslakin kanssa eräänä kuulaana kevätiltana, kun halusin pukea sanoiksi kuinka järkälemäiseltä rakastuminen tuntuu, ja miten luontevaa on sitoutua ja olla uskollinen, kun löytää sen oikean. Alkumetreistä oli selvää, että kyseessä on duetto”, Mariska jatkaa.

Mariska esiintyy yhtyeensä kanssa perjantaina 29.10. Helsingin Korjaamolla. Popedan areenakiertue alkaa 5.11.

Kuuntele Pienii fiiliksii (feat. Pate Mustajärvi) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Liisa Valonen)
Seuraa Mariskaa: Instagram / Facebook / Kotisivut

Haastattelupyynnöt (Mariska):
Tara Kojonen / Promo Sapiens Oy
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

Keikat (Mariska):
Kimmo Hirvonen / Longplay Music
kimmo@longplaymusic.net
+358 41 5363 666