JulkaisutKaiku RecordingsKaiku Songs 22.10.2021

Vain elämää -kauden 12 ensimmäinen kokoelma-albumi on nyt kaupoissa

Albumi kerää samoihin kansiin kauden neljän ensimmäisen jakson kappaleet

Valtavan suositun Vain elämää -ohjelman uusimman all stars-kauden ensimmäinen albumi Vain elämää kausi 12 – Ensimmäinen kattaus on nyt saatavilla CD-levynä hyvin varustelluista kaupoista. Tupla-albumin 28 kappaletta pitävät sisällään kauden neljän ensimmäisen jakson eli Arttu WiskarinABREU:nAnssi Kelan ja Suvi Teräsniskan päivien kaikki esitykset.

Kautta 12 tähdittävät huippuartistit Pyhimys, ABREU, Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, Suvi Teräsniska, Jukka Poika, Anssi Kela ja Chisu. Heidän lisäkseen tähtiä vilisevällä albumilla vierailevat Teflon BrothersMira LuotiEvelinaNelli MatulaJenni Vartiainen ja Juha TapioVain elämää jatkuu ensi perjantaina 29.10. Jukka Pojan päivällä ja toinen albumi Vain elämää kausi 12 – Toinen kattaus julkaistaan 19.11.

Osta Vain elämää kausi 12 – Ensimmäinen kattaus tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedotpromokuvat (kuvaaja: Petri Aho)

Lisätiedot:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454‬