JulkaisutKaiku Recordings 22.10.2021

Jukka Poika ja Juha Tapio duetoivat Suvi Teräsniskan kappaleen Uusi aamunkoi

Vain elämää -ohjelman 12. kauden viidennessä jaksossa vietettiin Suvi Teräsniskan päivää

Vain elämää -kauden viidennessä jaksossa Jukka Poika esittää Suvi Teräsniskan kappaleen Uusi aamunkoi duettona laulun alkuperäisen kirjoittajan, laulaja-lauluntekijä Juha Tapion kanssa. Uusi aamunkoi julkaistiin singlenä vuonna 2015 ja on Suville siinä määrin rakas, että hän jopa esitti herkän kappaleen aviomiehelleen hänen omissa häissään.

”Suvin kappaleista yksi kuulosti jotenkin kotoisalta. Eipä ihme, sillä sen on kirjoittanut aiemmalla Vain elämää -leirillä tapaamani, nykyään hyvä ystäväni Juha Tapio. Oli lähes liian luontevaa pyytää Juha laulamaan tämä ystävyydestä kertova kappale kanssani”, kertoo Jukka Poika.

Kuuntele Uusi aamunkoi (feat. Juha Tapio) (Vain elämää kausi 12) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Jukka Poikaa: Kotisivut / Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454‬

Keikkamyynti:
Teija Stormi-Rousu / Jukka Poika Musiikki Oy
teija@jukkapoika.com
+358 40 590 9690