JulkaisutKaiku Recordings 22.10.2021

Anssi Kela omistaa Suvi Teräsniska -coverin elämänsä naisille

Vain elämää -ohjelman 12. kauden viidennessä jaksossa vietettiin Suvi Teräsniskan päivää

Anssi Kela esittää Suvi Teräsniskan 2016 kultasinglen Elämäni miehiä Vain elämää -kauden viidennessä jaksossa. Siinä missä Suvi laulaa alkuperäisessä kappaleessa miehistä elämässään, kääntää Anssi asetelman ympäri omistamalla kappaleen itselleen tärkeille naisille.

”Kun perehdyin Suvin tuotantoon, niin melko nopeasti esiin nousi kappale, joka puhutteli niin musiikkinsa kuin tekstinsäkin puolesta”, kertoo Anssi. ”Elämäni miehiä oli universaalia tekstiä, joka istui mainiosti myös omaan tarinaani, kunhan ensin vaihdoin miehet naisiksi. Tein myös pientä personointia kirjoittamalla muutaman rivin lisää omasta elämästäni. Halusin laulaa äidistäni, puolisostani ja tyttäristäni. Elämäni naisista.”

Kuuntele Elämäni naisia (Vain elämää kausi 12) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Anssi Kelaa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Promo Sapiens Oy
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

Keikat:
Jukka Varmo / Live Nation Finland
jukka.varmo@livenation.fi
+358 50 579 1597