JulkaisutKaiku Recordings 14.10.2021

Maija Vilkkumaa julkaisee pysäyttävän uuden singlen Tämä on suru

Kansikuva - Maija Vilkkumaa - Tämä on suru

Riipaiseva kappale kertoo elämän kipeistä solmukohdista

Maija Vilkkumaa julkaisee tänään perjantaina 15.10. uuden singlen Tämä on suru, joka kuvaa pysäyttävästi eron jälkeisiä tunteita. Säkeistöjen painostava tunnelma helpottuu voimaannuttavaksi kertosäkeeksi ja synkästä aiheestaan huolimatta kappale lohduttaakin kuulijaansa muistuttaen tärkeimmästä – sinä selviät.

”Ystäväpariskuntani erosi jokin aika sitten aika verisesti. Kuunnellessani selostusta tapahtumista jotenkin ymmärsin molempia osapuolia ja surin molempien kanssa. Samalla mieleen tulvahti tunteita ja muistoja omista haastavista paikoista elämässä – siitä miltä suru, sen ensipuraisu ja ahdistuksen kaiken nielevä tunneli tuntuu. Siitä kirjoitin, ja samalla tarkoitus on lohduttaa: elämä ei lopu vielä, kyseessä ei ole kuolema vaan suru, ja suru muuttaa muotoaan ja kenties joskus menee ohi.”

Kappaleen on tuottanut Atso Soivio, jonka kanssa Vilkkumaa työskenteli nyt ensi kertaa. ”Olen tosi onnellinen työskentelystä Atson kanssa. Kuulumme aivan eri sukupolviin mutta ei se tunnu oikeastaan missään. Mun biisit saavat juuri oikeassa suhteessa uusia tasoja Atson käsittelyssä, ne kirkastuvat ja nousevat siivilleen mutteivät jää tuotannon alle.”

Kuuntele Tämä on suru tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Liisa Valonen)
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
+358 50 473 9454‬

Keikkamyynti:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com
+358 50 371 9229