JulkaisutKaiku Recordings 14.10.2021

Anna Abreun Ivory Tower kääntyi Jukka Pojan käsittelyssä Norsunluutorniksi

Vain elämää -ohjelman 12. kauden kolmannessa jaksossa vietettiin ABREU:n päivää

Vain elämää -kauden kolmannessa jaksossa Jukka Poika coveroi Anna Abreun vuoden 2007 hitin Ivory Tower laulajattaren englanninkieliseltä debyyttialbumilta. Nimellä Norsunluutorni kulkeva suomenkielinen versiointi käsittelee sanoituksissaan ylenmääräistä pinnallisuutta.

”Annan biiseistä halusin mieluiten kääntää enkunkielisen suomeksi. Oli muitakin vaihtareita, mutta Ivory Tower tarjosi jo pelkällä nimellään aineistoa kiinnostavalle tarinalle. Omalla piikikkäällä tavallaan biisi on maanläheisyyden ja sydämellisyyden ylistys”, kertoo Jukka Poika.

Kuuntele Norsunluutorni (Vain elämää kausi 12) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Jukka Poikaa: Kotisivut / Instagram / Facebook

Keikkamyynti:
Teija Stormi-Rousu / Jukka Poika Musiikki Oy
teija@jukkapoika.com
+358 40 590 9690