JulkaisutKaiku Recordings 13.10.2021

Anssi Kela versioi ABREU:n hitin Räjäytä mun mieli

Vain elämää -ohjelman 12. kauden kolmannessa jaksossa vietettiin ABREU:n päivää

Anssi Kela versioi ABREU:n vuoden 2016 platinasinglen Räjäytä mun mieli Vain elämää -kauden kolmannessa jaksossa. Kela muuntaa alun perin househtavan tanssipop-kappaleen retrotyyliseksi akustiseksi balladiksi.

”Tällainen viisikymppinen setä ei ole ABREU:n kohderyhmän ytimessä, joten alkuun hänen tuotannostaan tuntui vaikealta löytää biisiä, johon löytyisi omaa kulmaa. Räjäytä mun mieli kuitenkin nousi esiin: sanoma kipinän varjelemisesta pitkän suhteen arjessa puhutteli. Pidän kappaleesta myös musiikillisesti. Minusta tuntui, että sen melodiat välittyisivät hienosti myös hieman rauhallisemmassa tempossa, joten hidastin biisiä ja tein siitä kauden tunnelmallisimman esitykseni”, kertoo Anssi coverista.

Kuuntele Räjäytä mun mieli (Vain elämää kausi 12) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot, promokuvat (kuvaaja: Petri Aho)
Seuraa Anssi Kelaa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Promo Sapiens Oy
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

Keikat:
Jukka Varmo / Live Nation Finland
jukka.varmo@livenation.fi
+358 50 579 1597