JulkaisutKaiku Recordings 07.01.2021

Anssi Kelan uusi single ’Sut puhallan pois’ julki tänään

Uusi kappale kuullaan Syke-elokuva: Hätätilan tunnuskappaleena

Anssi Kela julkaisee uuden singlen Sut puhallan pois tänään perjantaina 8. tammikuuta. Sut puhallan pois kuullaan myös myöhemmin tänä vuonna elokuvateattereihin tulevan Syke-elokuva: Hätätilan tunnuskappaleena.

”Leffabiisin tekeminen oli hyvin mieluisa haaste. Ennen kitaraan tarttumista katsoin elokuvan ja keskustelin käsikirjoittaja Petja Peltomaan kanssa. Totesimme, että biisin teemana voisi olla selviytyminen syvistä vesistä. Laulu syntyi lopulta itselleni epätavallisen nopeasti. Löytyi inspiroitunut tila. Kappaleessa on joitakin viittauksia elokuvaan, mutta se ei suoraan liity sen tapahtumiin, vaan toimii myös itsenäisenä teoksena”, Kela kertoo.

Kela on julkaissut 20-vuotisen soolouransa aikana seitsemän studioalbumia. Viimeisin albumi Ääriviivoja ilmestyi 2018. Levyltä julkaistu single Ilves striimasi kultaa ja kasvoi isoksi radiohitiksi pysyen Suomen radioiden soitetuimpana kappaleena useita viikkoja. Viidellä Emma-patsaalla palkitun Kelan muita tunnettuja hittejä ovat muun muassa Mikan faijan BMW, Puistossa, Milla, 1972 ja Levoton tyttö.

Kuuntele Sut puhallan pois tästä.

Seuraa: Facebook, Instagram, Twitter
Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen
tara@promosapiens.fi
+358 50 467 3269

Keikat:
Jukka Varmo / Live Nation Finland
jukka.varmo@livenation.fi
+358 50 579 1597