JulkaisutRähinä Records 19.03.2020

Uniikki ja Roope Salminen heijastelevat koronavirus-tilanteen aiheuttamia tunteita yhteiskappaleellaan Neljän Seinän Sisäl

Uniikki ja Roope Salminen julkaisivat ensimmäisen yhteiskappaleensa Neljän Seinän Sisäl eksklusiivisesti Rähinä Recordsin YouTube-kanavalle eilen keskiviikkona 18.3. Roope Salminen & Koirat -bändistä tutun Olli Äkrään tuottama biisi sai alkunsa Uniikin eli Dan Tolppasen aloittamasta Facebook-ketjusta, jossa hän pyysi tuttuja räppäreitä ja muita musiikintekijöitä jatkamaan aloittamiaan korona-aiheisia sanoituksia. Värssyjä kerääntyi lopulta valtava määrä. ”Sain valtavasti toiveita noista Neljän Seinän Sisällä -riimeistä, että tekisin siitä oikean biisin”, kertoo Uniikki ”Sitä saa, mitä tilaa! Roope ja Olli hyppäsivät messiin ja tästä tuli ihan huikea!”

Neljän Seinän Sisäl -kappaleesta tuli lopulta yhdistelmä esittäjien itse kirjoittamia ja Facebook-ketjusta napattuja riimejä. Koronaviruksen aiheuttamia tunnelmia käsitellään kappaleessa kieli poskessa, mutta artistit tiedostavat myös tilanteen vakavuuden. Sanoma on tiivistettävissä yhteen lauseeseen: ”Pysy vittu himas!”

”Ei voisi enempää lämmittää, että saatiin tällaisen vaikean ajan edessä tehtyä yhdessä jotain näin hienoa. Etuoikeutettu olo että sain tuoda kymmenien ihmisten mietteet kuuluviin tän biisin kautta”, Uniikki fiilistelee. ”Vaikka ollaan neljän seinän sisällä, koitetaan viihdyttää ja tukea täällä toinen toistamme. Pidetään itsemme ja muut turvassa ja kyllä tää joku päivä vielä väistyy!”

Katso Neljän Seinän Sisäl -lyriikkavideo tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot
Seuraa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

Keikat:
Mika Sorola / Fullsteam
mika@fullsteam.fi