JulkaisutKaiku Recordings 21.12.2020

Vain elämää -kauden viimeinen kokoelma-albumi on julkaistu

Vain elämää kausi 11 – Joulukattaus kokoaa extrajaksoissa kuullut kappaleet yhteen pakettiin

Vain elämää -ohjelman 11. kauden kolmas ja viimeinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Joulukattaus on nyt saatavilla kaikissa digipalveluissa. Albumi kokoaa Yllätysbiisit-, Pelastaa lapset– ja joulujaksoissa kuullut kappaleet yksiin talvisiin kansiin ja sillä kuullaan jouluklassikoiden lisäksi monia täysin uusia sävellyksiä sekä versiointeja kauden artistien isoista hiteistä. Vain elämää -ohjelman kaikkien aikojen monipuolisimman artistikattauksen muodostavat Vesku Jokinen, STIG, Herra Ylppö, Mariska, Reino Nordin, Jannika B, Arja Koriseva ja Ressu Redford.

Aiemmat kauden albumit Ensimmäinen kattaus ja Toinen kattaus nousivat kumpikin ilmestyessään Suomen Virallisen albumilistan kärkeen ja ovat saatavilla myös CD:inä hyvin varustetuista kaupoista. Ohjelma on ollut valtava menestys myös TV:ssä, ollen ylivoimaisesti eniten katseluita kerännyt ohjelma kaupallisilla kanavilla koko syksyn.

Kuuntele Vain elämää kausi 11 – Joulukattaus tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat