JulkaisutKaiku Recordings 18.12.2020

Herra Ylppö esittää kirjoittamansa uuden joululaulun

Vain elämää -ohjelman 11. kausi päättyi Nelosella toiseen joulujaksoon

Herra Ylppö esittää Vain Elämää -ohjelman 11. kauden viimeisessä joulujaksossa täysin uuden sävellyksensä Sikaiset lautaset, joka sopii joulumusiikiksi myös kaikille joulusta piittaamattomille ihmisille. Ylppö jättää hartaudet muiden porojen heiniksi ja vie kauden finaaliin omaan räyhäkkääseen ja rosoiseen tyyliinsä luottaen. Ajoittain kryptisetkin lyriikat jatkavat aiemman joulujakson yllätyshitiksi nousseen Hei tonttu-ukot hyppikää! -versioinnin hengessä ja tuotanto on syönyt aimo annoksen 90-luvun alternative rockia.

Kauden kolmas ja viimeinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Joulukattaus on nyt saatavilla kaikissa digipalveluissa. Aiemmat kauden albumit Ensimmäinen kattaus ja Toinen kattaus nousivat kumpikin ilmestyessään Suomen Virallisen albumilistan kärkeen ja ovat saatavilla myös CD:inä hyvin varustetuista kaupoista.

Kuuntele Sikaiset lautaset (Vain elämää kausi 11) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook