JulkaisutKaiku Recordings 11.12.2020

Herra Ylppö esittää tutun joululaulun industrial-henkisesti

Vain elämää -ohjelman 11. kausi jatkuu Nelosella joulujaksoin

Herra Ylppö starttaa urakkansa Vain elämää -ohjelman 11. kauden joulujaksoissa kansan rakastamalle tyylilleen uskollisesti, esittämällä uudelleentulkinnan kansanlaulusta Hei tonttu-ukot hyppikää. Eklektinen versio polveilee spoken word -säkeistöistä industrial-henkiseen kertosäkeeseen, jonka tahdissa kaikenkokoisten tonttujen todellakin kehtaa hyppiä kotikatsomoissa.

Kauden toinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Toinen kattaus on nyt saatavilla CD:nä ja kaikissa striimipalveluissa. Vain elämää -kausi huipentuu toiseen joulujaksoon perjantaina 18.12. klo 20:00 Nelosella. Kauden kolmas ja viimeinen albumi Vain elämää kausi 11 – Joulukattaus julkaistaan digipalveluihin heti viimeisen jakson jälkeen.

Kuuntele Hei tonttu-ukot hyppikää! (Vain elämää kausi 11) tästä.

Lataa: kansikuvatekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook