JulkaisutKaiku Recordings 27.11.2020

Vain elämää -kauden toinen kokoelma-albumi on julkaistu

’Vain elämää – Toinen kattaus’ pitää sisällään STIG:in, Vesku Jokisen, Mariskan ja Herra Ylpön päivien kappaleet

Kuluvan Vain elämää -kauden toinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Ensimmäinen kattaus julkaistaan tänään perjantaina 27.11. heti viimeisimmän jakson lähetyksen jälkeen. Albumi on saatavilla sekä digitaalisesti että CD-levynä hyvin varustetuista kaupoista.

Ohjelman uusi kausi on osoittautunut suureksi menestykseksi sekä jaksojen katselulukujen että niiltä julkaistujen kappaleiden striimimäärien valossa. Vain elämää -historian monipuolisimmasta musiikkikattauksesta vastaavat artistit Ressu Redford, Mariska, Arja Koriseva, Vesku Jokinen, Jannika B, Herra Ylppö, STIG ja Reino Nordin. Ensimmäisellä albumilla kuullaan toinen toistaan mielenkiintoisempia versioita STIG:in, Vesku Jokisen, Mariskan ja Herra Ylpön hiteistä.

Vain elämää jatkuu ensi viikolla jopa kahden jakson voimin. Yllätysbiisit -jakso nähdään perjantaina 04.12. klo 20:00 ja Pelastakaa lapset -erikoisjakso lauantaina 05.12. klo 19:00. Kummassakin jaksossa kuullaan jokaiselta artistilta täysin uudet esitykset.

Kuuntele Vain elämää kausi 11 – Toinen kattaus tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat