JulkaisutKaiku Recordings 13.11.2020

Herra Ylppö esittää Klamydia-klassikon Takapihojen rocktähdet

Vain elämää -kauden seitsemännessä jaksossa vietetään Vesku Jokisen päivää

Herra Ylppö esittää Vain elämää -ohjelman 11. kauden Vesku Jokisen päivänä räjähtävän version kappaleesta Takapihojen rocktähdet. Veskun bändi Klamydia coveroi alunperin Wrum -yhtyeen levyttämän kappaleen toiselle albumilleen Los Celibatos vuonna 1991. Herra Ylpön sovitus pysyy tällä kertaa uskollisena alkuperäisteoksille, lisäten niihin pätevän sekoituksen Sielun Veljet -henkistä rymistelyä ja kaikuja hänen Maj Karma -yhtyeensä tyylistä.

Kuluvan kauden ensimmäinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Ensimmäinen kattaus on nyt saatavilla kaupoissa ja kaikissa striimauspalveluissa. Vain elämää nähdään Nelosella joka perjantai klo 20:00.

Kuuntele Takapihojen rocktähdet (Vain elämää kausi 11) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi