JulkaisutRähinä Records 13.11.2020

Elastinen julkaisee odotetun uuden albuminsa Uusia Muistoi

Suomirapin merkkitapaus sisältää muun muassa mielenkiintoiset vierailut nuorilta rap-artisteilta F ja william

Elastinen julkaisee fanien hartaasti odottaman uuden studioalbuminsa Uusia Muistoi tänään perjantaina 13.11. Edellisen täyspitkänsä jälkeen suomirapin kirkkain tähti on julkaissut muun muassa tuplaplatina-singlet Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen) ja Supervoimii, joista ensimmäinen rikkoi myös radioennätyksiä. Elastinen onkin tällä hetkellä suositumpi kuin koskaan pitkän uransa aikana.

Elastinen kertoo Uusia Muistoi -albumin olevan hänelle askel eteenpäin artistina. ”Olen yrittänyt avartaa mieltäni ja kokeilla uusia asioita albumilla. Samalla musiikista paistaa läpi historiani ja kaikki koetut asiat kuuluvat levyllä”, hän sanoo. ”Uusia Muistoi on päiväkirjamainen katsaus viime vuosiin, joina olen kokenut elämässäni suuria muutoksia. Albumin teemoja ovat ihmissuhteet, ystävät, ura ja elämä yleisesti.”

Ilmestyessään platinaa striimanneella albumilla kuullaan megahittien lisäksi paljon ennen kuulematonta musiikkia, sisältäen uudet featit nuorilta rap-artisteilta F ja william. ”Uusia Muistoi ja Karataan olivat lähes valmiita kappaleita, jotka kaipasivat vielä jotain lisää. F ja william olivat ensimmäiset ajatukset, kun mietin feattaajia näille biiseille ja kumpikin heistä hoiti osansa todella upeasti”, Elastinen hehkuttaa.

Kuuntele Uusia Muistoi tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot / promokuvat
Seuraa: Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Fullsteam Agency Oy
mika@fullsteam.fi