JulkaisutKaiku Recordings 13.11.2020

Arja Koriseva esittää Klamydian kappaleen Suomalainen tarina

Vain elämää -kauden seitsemännessä jaksossa vietetään Vesku Jokisen päivää

Arja Koriseva kruunaa Vain elämää -ohjelman 11. kauden Vesku Jokisen päivän tulkinnallaan Klamydian vuoden 2011 singlestä Suomalainen tarina. Arjan versio punk-kappaleesta on yllättäen kauden esityksistä lähimpänä sitä iskelmällistä tyyliä, josta laulaja tunnetaan ja Vesku toteaakin jaksossa Arjan tehneen kappaleesta omansa. Ressu Redfordin sanoin: ”Nyt ollaan klassikoiden äärellä!”

Kuluvan kauden ensimmäinen kokoelma-albumi Vain elämää kausi 11 – Ensimmäinen kattaus on nyt saatavilla kaupoissa ja kaikissa striimauspalveluissa. Vain elämää nähdään Nelosella joka perjantai klo 20:00.

Kuuntele Suomalainen tarina (Vain elämää kausi 11) tästä.

Lataa: kansikuva, tekijätiedot
Seuraa: Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi
050 3468971